level 1. Ont-dek jezelf

Level 1 "Ont-dek jezelf" is een driedaags programma 

Het programma is gebaseerd op stapsgewijs (ervaringsgericht) leren, het delen van kennis en het delen van elkaars ervaringen en resultaten. Daarnaast is de methode bedoelt om je ‘compleet’ te maken wat inhoud dat we zowel het lichamelijke, mentale, emotionele als spirituele deel van jou aanspreken. Schrijf je in via de webshop van GroeiCircle als je interesse hebt in deze eerste ontdekkingsreis naar jezelf.... Ont-dek jezelf!

Wij mensen zijn in de basis gelijk en toch ook zoveel anders. Ieder mens verlangt naar veiligheid, geborgenheid en liefde. Maar is nog zoveel meer waarnaar wij verlangen. Toch is het niet altijd eenvoudig contact te leggen met onze verlangens. Ons hoofd, dat ons zo graag in bescherming wil nemen, blokkeert maar al te vaak dat wat we eigenlijk graag voor elkaar zouden zien.

Het doel is simpel : Spelenderwijs leren van elkaar en ont-dekken wie je bent en wat (niet langer) bij je past.

Het programma "Ont-dek jezelf" wordt ongeveer 1x per maand gefaciliteerd door GroeiCircle. In de bijeenkomsten geven onze trainers je inzicht in bepaalde onderwerpen waarbij ze je uitnodigen om open te staan voor een onderwerp dat gaat over jou en je leven. Onderwerpen die gaan over je werk, je relaties, je doelen, je valkuilen, je talenten etc. Vervolgens krijg je de gelegenheid om te delen met de groep wat het onderwerp met je doet teneinde inzicht te krijgen in hoe jij naar deze onderwerpen kijkt en hoe anderen dat doen. We leren elkaar dus veel beter kennen, we bepreken elkaars visies over een bepaald thema en diepen dat uit. Zo leren we met elkaar, van elkaar, door elkaar en voor elkaar en zoeken we de verdieping op. Vanzelfsprekend vertel ik hier niet alles, maar geef ik je een indruk wat er gebeurd.

De kosten:

De kosten van level 1 "Ont-dek jezelf" bedragen in totaal € 495 voor dit driedaags intensieve programma. De kosten zijn inclusief BTW, catering en overnachtingen. Het is de bedoeling dat je op de locatie blijft tijdens het programma. Voor bedrijven wordt een factuur uitgereikt en zijn de kosten exclusief 21% BTW. Je kunt je inschrijven via de webshop!