level 2 Ont-wikkel jezelf

Level 2 "Ont-wikkel jezelf" is een driedaags programma 

Het programma is toegankelijk voor mensen die level 1 hebben afgerond en toe zijn aan een nieuwe stap. In level 1 heb je je verlangens ontdekt, wellicht ook ontdekt wat niet langer bij je past en ben je tot inzichten gekomen. Je staat aan vooravond om nieuwe keuzes te maken maar je weet nog niet zo goed hoe en het ontbreekt je wellicht aan moed, doorzettingsvermogen of daadkracht om een flinke stap vooruit te zetten.

In level 2 gaan we daarom ook wat dieper in op wat je tegenhoudt, hoe je beter in lijn met je innerlijke verlangens kunt komen en wat er voor nodig is om echt een doorbraak te creëren voor jezelf. "Ont-wikkel jezelf" gaat dus over jouw ont-wikkeling. Welke schillen mag je van je afgooien? Wat zit of zat er in de weg en mag je nu anders gaan doen?

Wederom is het doel simpel : Spelenderwijs leren van elkaar, jezelf ont-wikkelen en samen groeien.

Het programma "Ont-wikkel jezelf" wordt ongeveer 1x per maand gefaciliteerd door GroeiCircle. In de bijeenkomsten geven onze trainers je inzicht in bepaalde onderwerpen waarbij ze je uitnodigen om open te staan voor een onderwerp dat gaat over jou en je leven. Onderwerpen die gaan over je werk, je relaties, je doelen, je valkuilen, je talenten etc. Vervolgens krijg je de gelegenheid om te delen met de groep wat het onderwerp met je doet teneinde inzicht te krijgen in hoe jij naar deze onderwerpen kijkt en hoe anderen dat doen. We leren elkaar dus veel beter kennen, we bepreken elkaars visies over een bepaald thema en diepen dat uit. Zo leren we met elkaar, van elkaar, door elkaar en voor elkaar en zoeken we de verdieping op. Vanzelfsprekend vertel ik hier niet alles, maar geef ik je een indruk wat er gebeurd.

De kosten:

De kosten van level 2 "Ont-wikkel jezelf" bedragen in totaal € 595 voor dit driedaags intensieve programma. De kosten zijn inclusief BTW, catering en overnachtingen. Het is de bedoeling dat je op de locatie blijft tijdens het programma. Voor bedrijven wordt een factuur uitgereikt en zijn de kosten exclusief 21% BTW. Je kunt je inschrijven via de webshop!