level 3. Ont-plooi jezelf

Level 3 "Ont-plooi jezelf" is een programma van drie maanden intensieve begeleiding en drie weekenden training

Het programma is toegankelijk voor mensen die level 2 hebben afgerond. In level 1 en 2 heb je je verlangens ontdekt, wellicht ook ontdekt wat niet langer bij je past, ben je tot inzichten gekomen en heb je ervaren hoe het voelt als je een doorbraak hebt gecreëerd voor jezelf en voor anderen. Je hebt geproefd aan wat er mogelijk is als je jouw leven écht wil veranderen en ten goede wil keren.

In "Ont-plooi jezelf" gaan we daarom aan de slag met jouw persoonlijke en zakelijke doelen. Deze gaan we concreet maken en je wordt 3 maanden lang begeleid in het realiseren van jouw doelen. Tussentijds komen we bij elkaar om bij te leren en nieuwe energie op te doen. Aan het einde is er een mooie afsluiting waarin jij trots mag delen hoe jouw reis is gegaan en wat je hebt geleerd. Je hebt jezelf ontplooid tot de prachtige persoon die jij drie maanden geleden verlangde te zijn, maar nog niet was.

Wederom is het doel simpel : Spelenderwijs leren van elkaar, jezelf ont-plooien en samen groeien.

Het programma "Ont-plooi jezelf" wordt ongeveer 1x per kwartaal gefaciliteerd door GroeiCircle. In de bijeenkomsten geven onze trainers je inzicht in bepaalde onderwerpen waarbij ze je uitnodigen om open te staan voor een onderwerp dat gaat over jou en je leven. Onderwerpen die gaan over je werk, je relaties, je doelen, je valkuilen, je talenten etc. Vervolgens krijg je de gelegenheid om te delen met de groep wat het onderwerp met je doet teneinde inzicht te krijgen in hoe jij naar deze onderwerpen kijkt en hoe anderen dat doen. We leren elkaar dus veel beter kennen, we bepreken elkaars visies over een bepaald thema en diepen dat uit. Zo leren we met elkaar, van elkaar, door elkaar en voor elkaar en zoeken we de verdieping op. Vanzelfsprekend vertel ik hier niet alles, maar geef ik je een indruk wat er gebeurd.

De kosten:

De kosten van level 3 "Ont-plooi jezelf" bedragen in totaal € 1.995 voor dit driemaandelijkse intensieve programma. De kosten zijn inclusief BTW, catering en overnachtingen. Het is de bedoeling dat je in de weekenden op de locatie blijft tijdens het programma. Voor bedrijven wordt een factuur uitgereikt en zijn de kosten exclusief 21% BTW. Je kunt je inschrijven via de webshop!