Van Angst naar Daadkracht

Gepubliceerd op 01-07-2020

Veel ondernemers raken momenteel in behoorlijke of zelfs diepe stress. Onze maatschappij is qua prive en werk in een heftige onbalans terechtgekomen. Hoe lang het Corona virus, met daaraan gekoppeld omzetverlies gaat duren is onbekend. Voor iedere branche heeft het ook een ander effect. Ook voor jouw bedrijf kan het een ander effect hebben dan je nu denkt.

Wij bieden u daarom onze speciale nieuwe training daarvoor "van Angst naar Daadkracht".

De grootste kracht zit in ontspanning, zelfvertrouwen, humor met creativiteit. In onze unieke training op maat bieden wij u die. Na deze zeer bijzondere training veolt u zich weer een mens met daadkracht en positiviteit. Deze straalt van binnen uit naar buiten zodat uw nieuwe verworvenheden andere klanten en werknemers inspireert. Door om te leren gaan in het Hier en Nu, wat nooit hetzelfde blijft, bent u langdurig een inspiratiebron voor anderen. Verkoop van nieuwe producten lopen ineens weer vanzelf met weinig inzet. Uw medemens raakt u van Hart tot Hart. Hierdoor bruist u van de nieuwe inzichten en ideeën.                

Deze unieke training duurt 1 dag (2 dagdelen) plus 1 coachingsgesprek. De kosten bedragen  € 600,00 ex btw en verdient zich in enkele weken terug!

De training en het coachings intakegesprek vinden plaats op ons Coronaproof kantoor in s'Hertogenbosch.

Methodieken die wij o.a. gebruiken zijn gestaltpsychologie, meditatie, intuitief schilderen, Wim Hof The Ice man ademhalingstechnieken en Aikido. Wij hebben hierin 25 jaar succesvolle ervaring. We werken met 2 door de wol geverfde trainers, man en vrouw. Beiden vakmensen hebben ruime ervaring met het trainen van groepen in het bedrijfsleven, banken, instellingen, overheid, vrijwilligers en ook aan particulieren.