Van Angst naar Daadkracht

Gepubliceerd op 01-03-2021

Wij bieden u onze speciale nieuwe training aan "van Angst naar Daadkracht". Veel ondernemers en hun medewerkers raken momenteel in behoorlijke of zelfs diepe stress. Onze maatschappij is qua privé en werk in een heftige onbalans terechtgekomen. Hoe lang het Corona virus, met daaraan gekoppeld omzetverlies gaat duren is onbekend. Voor iedere branche heeft het ook een ander effect. Ook voor jouw bedrijf kan het een ander effect hebben dan je nu denkt.

De grootste kracht zit in ontspanning, zelfvertrouwen, humor met creativiteit. In onze unieke training op maat bieden wij u die. Na deze zeer bijzondere training voelt u zich weer opgeladen en energiek. Deze energie straalt van binnen uit naar buiten zodat uw nieuwe verworvenheden klanten en collegae zullen inspireren. Door om te leren gaan in het Hier en Nu, wat nooit hetzelfde blijft, bent u langdurig een inspiratiebron voor anderen. Verkoop van nieuwe producten lopen ineens weer vanzelf met weinig inzet. Uw medemens raakt u van Hart tot Hart. Hierdoor bruist u van de nieuwe inzichten en ideeën.                

Deze unieke training duurt 1 dag (2 dagdelen) plus 1 coaching gesprek. De kosten bedragen  € 600,00 ex btw en verdient zich in enkele weken terug! De training en het coaching intakegesprek vinden plaats op onze locatie in 's-Hertogenbosch.

Methodieken die wij o.a. gebruiken zijn NLP, meditatie, intuïtief schilderen, Wim Hof The Ice man ademhalingstechnieken en yoga. Wij hebben hierin jarenlange ervaring en we werken met door de wol geverfde trainers (m/v). Vakmensen die ruime ervaring hebben met het trainen van groepen in het bedrijfsleven, instellingen, overheid, aan vrijwilligers en ook aan particulieren.

daadkracht-01614699513.jpg