Trea Pluijms

Trea (1968) is moeder van 2 volwassen kinderen en levenspartner van Robert. Ze heeft zo'n 17 jaar lag bij de Rabobank gewerkt en daarna nog een aantal jaren op de administratie bij de GGZE. In 2016 is ze begonnen met omscholen en persoonlijke ontwikkeling. In 2018 heeft ze de opleiding voor sensi-therapeute afgerond en inmiddels aardig wat mensen behandeld. Tevens is ze al heel haar leven met yoga bezig en is opgeleid tot yoga- en pilates trainer en energetisch therapeut.

Trea begeleidt en ondersteunt mensen in hun groeiproces bij GroeiCircle. Daarnaast heeft ze nog haar eigen praktijk in Sensi-Therapie en geeft ze yoga en Pilates lessen. (zie balansbytrea.nl)

Trea schrijft:

Met Robert ben ik alweer enkele jaren erg gelukkig. Enkele jaren geleden zag het leven er heel anders uit. Na een relatie van 30 jaar, werd ik op mijn 46e weduwe en een jaar later kreeg ik een burn-out.  Doordat ik de zorg had voor mijn twee kinderen moest ik wel blijven. Ik wilde graag dat het leven zo normaal mogelijk door bleef gaan, zeker ook voor mijn kinderen. Zonder hulp had de periode waarin ik mezelf weer op de rit heb gekregen veel langer geduurd. Door mijn partner, sensi-therapie en coaching kwam ik stapje voor stapje weer helemaal in balans. Nu ik die periode achter me heb liggen, kan ik wel zeggen dat ik veel sterker en krachter ben, dan voor die heftige periode. Ook doe ik nu de dingen die echt bij me passen en waar ik gelukkig van wordt.

Ik heb mezelf ont-wikkeld. Datgene wat niet meer bij me paste heb ik losgelaten. Werk, mensen en oude gewoontes die niet meer bij me pasten heb ik losgelaten. Wanneer ik iets wilde gaan doen, bedacht ik van te voren of het me energie gaf of dat het me energie koste. Wanneer je weet waar je verlangens liggen, wat je graag zou willen, dan kun je langzaam aan stapjes gaan maken, om die verlangens om te zetten naar de realiteit.

Omdat ik heel dankbaar ben voor het geluk wat ik gevonden heb na een heel ongelukkige periode in mijn leven wil ik je graag begeleiden om weer in balans te komen, gelukkig te zijn en de energie te hebben voor de dingen waar je blij van wordt.

Kom terug in je kracht, doe het samen met mij, doe het samen met ons!