Waar gaat het om?

Angsten (h)erkennen

Wat is dat toch, dat wij mensen ons zo vaak laten leiden door onze angsten terwijl we van binnen weten dat we als we helder zijn zowat alles kunnen bereiken wat we verlangen. Voor mij als oprichter van GroeiCircle.nl kamp ik vooral met faalangst en angst voor afwijzing. De angst dat ik het niet goed genoeg doe leidt tot perfectionisme en uitstelgedrag. Uiteindelijk is het natuurlijk zo dat al deze angsten mij als mens niet laten groeien, maar wat dan wél?

Focus op verlangens

Als ik me focus op mijn verlangens, dan merk ik direct een verschil in mijn energie. Ik word blij als ik bijvoorbeeld denk aan het verlangen om een bijdrage te mogen leveren aan de groei van anderen. Of wat denk je van het verlangen een diepere verbondenheid te creëren met mijn lief. Herken je dat? Misschien verlang jij wel naar een gezond lichaam of een partner…

Simpel toch?

Nou ja, het lijkt zo makkelijk. Maar is het dat werkelijk? Heb jij niets meer om naar te verlangen; heb je alles voor elkaar waar je van droomt? In mijn ervaring is het niet zo simpel als dat het nu lijkt. Nelson Mandela sprak ooit de wijze woorden dat het onze grootste angst is onze eigen kracht te omarmen en te leven. Hij zei letterlijk:

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us.” (zie link… Marianne Williamson)

Samen Groeien…

Juist omdat wij als mensen, als ondernemers, als ouders, als partners, als kinderen nog zoveel mogen leren van elkaar is GroeiCircle.nl opgericht. Niet omdat wij pretenderen alles te weten want dat is onmogelijk! Wie dat zegt, verheft zich boven iedereen! Waarschijnlijk uit angst om de eigen zwakheden te verbloemen en daarmee ontkracht deze persoon zichzelf. Wij geloven dat Samen Groeien door samen op pad te gaan, samen te ontdekken en samen te leren van elkaar de enige methode is die écht werkt! 

Verlang jij ook naar meer verbinding in relaties?

Verlang jij ook naar meer blijdschap, rust, warmte of passie?

Doorbreek dan allereerst je angst om te falen en stel niet uit… doe mee! 

Wij ondersteunen mensen om te groeien in leiderschap. Krijg meer grip op jouw leven, onderneming, relaties en GROEI!

Wij mensen zijn in de basis gelijk en toch ook zoveel anders. Ieder mens verlangt naar veiligheid, geborgenheid en liefde. Maar is nog zoveel meer waarnaar wij verlangen. Toch is het niet altijd eenvoudig contact te leggen met onze verlangens. Ons hoofd, dat ons zo graag in bescherming wil nemen, blokkeert maar al te vaak dat wat we eigenlijk graag voor elkaar zouden zien.

Een GroeiCircle is een groep mensen die elkaar inspireren te groeien op gebieden als:

  • jouw verlangens en je doelen
  • je communicatie
  • je verbinding met anderen, jouw relaties en contacten
  • je gezondheid
  • je talent(ontwikkeling)

GroeiCircle faciliteert bijeenkomsten waarbij telkens een bepaald thema naar voren komt. In deze bijeenkomsten geven GroeiBegeleiders u inzicht in bepaalde onderwerpen waarbij ze u uitnodigen om open te staan voor het onderwerp en te delen met de groep wat het onderwerp met u doet. We leren elkaar dus veel beter kennen, we bepreken elkaars visies over een bepaald thema en diepen we dat uit. Zo leren we met elkaar, van elkaar, door elkaar en voor elkaar.

Het doel is simpel : Spelenderwijs leren van elkaar!