Wat is een GroeiCircle?

Heb jij ook het verlangen om op een fijne, veilige en tevens uitdagende manier te groeien als mens? Dan is GroeiCircle wellicht voor jou de weg!

Een GroeiCircle is een groep mensen die op een bijzondere methode op een veilige en respectvolle manier samen ontdekken, leren en ontwikkelen om gezondheid te ervaren op alle vlakken. Relationeel, fysiek, emotioneel en zelfs financieel.

De methode is gebaseerd op stapsgewijs (ervaringsgericht) leren, het delen van kennis en het delen van elkaars ervaringen en resultaten. Daarnaast is de methode bedoelt om je ‘compleet’ te maken wat inhoud dat we zowel het lichamelijke, mentale, emotionele als spirituele deel van jou aanspreken.

Wij mensen zijn in de basis gelijk en toch ook zoveel anders. Ieder mens verlangt naar veiligheid, geborgenheid en liefde. Maar is nog zoveel meer waarnaar wij verlangen. Toch is het niet altijd eenvoudig contact te leggen met onze verlangens. Ons hoofd, dat ons zo graag in bescherming wil nemen, blokkeert maar al te vaak dat wat we eigenlijk graag voor elkaar zouden zien.

Het doel is simpel : Spelenderwijs leren van elkaar!

Een GroeiCircle is een groep mensen die elkaar inspireren te groeien op gebieden als:

  • jouw verlangens en je doelen
  • je communicatie
  • je verbinding met anderen, jouw relaties en contacten
  • je gezondheid
  • je talent(ontwikkeling)

GroeiCircle faciliteert bijeenkomsten waarbij telkens een bepaald thema naar voren komt. In deze bijeenkomsten geven GroeiBegeleiders u inzicht in bepaalde onderwerpen waarbij ze u uitnodigen om open te staan voor het onderwerp en te delen met de groep wat het onderwerp met u doet. We leren elkaar dus veel beter kennen, we bepreken elkaars visies over een bepaald thema en diepen we dat uit. Zo leren we met elkaar, van elkaar, door elkaar en voor elkaar.