Wat is GroeiCircle?

GroeiCircle is een organisatie van professionele coaches en trainers die mensen begeleiden naar meer verbondenheid, blijdschap en vervulling in hun werkzame leven. Vanzelfsprekend werkt onze aanpak ook door in je privé leven. Ben je geïnteresseerd in onze individuele ontwikkelprogramma's kijk dan onder het kopje GroeiCircle - individueel.

Probleemstelling

Op je werk en/of in je leven lopen dingen niet zoals je graag zou willen. Of het nu relationeel is, binnen je liefdesleven of met anderen om je heen of juist op je werk. Of je nu fysieke klachten hebt of juist niet zo lekker in je vel zit vanwege de gevolgen van Corona bijvoorbeeld of wat het dan ook mag zijn, je zult ontdekken dat de kern van je probleem in jezelf zit. Je weet dat er wat mag veranderen maar je weet wellicht nog niet zo goed wat! Je staat op het punt om een verandering aan te brengen in je situatie, maar hoe dan?

De aanpak

Wij geloven in een holistische aanpak. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij geloven dat fysieke klachten ontstaan uit jouw manier van denken. Wij geloven dat je denken je aanzet hoe je je gedraagt en hoe je met emoties omgaat. Je gedrag bepaalt vervolgens weer welke resultaten je boekt in je leven. Uiteindelijk is er slechts 1 oplossing die écht werkt en dat is dat je mag gaan kijken naar jezelf als 'compleet mens', je bewust mag worden wat écht bij je past en wat niet.

De oplossing

Als je compleet bent sta je in contact met je innerlijke weten (je ziel), met anderen (via je hart), met een mindset die bij je past (hoofd) en zit je in een gezond lijf (lichaam) waar je zuinig op bent. Deze 4 componenten van de mens maken dat onze aanpak holistisch is. We gaan dus meer in balans komen en dat is waar jij aan gaat werken. Stapje voor stapje en met de juiste liefdevolle begeleiding in een veilige omgeving.

De methode

Je bewust worden van je (diepere) verlangens, bereid zijn om je angsten in de ogen te kijken en te overwinnen vergt moed en doorzettingsvermogen. Dit proces mag je samen met anderen gaan ervaren. Samen doen, samen ontdekken en samen delen zorgt voor groei bij alle betrokkenen. Omdat er íets is tussen hemel en aarde dat ervoor zorgt dat jij krijgt waar je om vraagt, mag je leren om de juiste dingen te vragen en mag je er in gaan geloven dat het ook gebeurd. Noem het God, noem het Universum, noem het ‘The Secret of Life’, iedereen geeft hieraan de naam die bij ze past. Wij geloven ook dat je dit 'geheim' nooit door gaat hebben of beheersen door het lezen van boeken of kijken van films. Hier is meer voor nodig! En wel… een dieper onderzoek in de persoon die jij bent en dan wel dóór jezelf. Wij kunnen je daarin begeleiden; tenminste áls jij hier voor openstaat. Wij kunnen het niet zonder jouw intrinsieke motivatie!

Wil jij een stap nemen voor jezelf en verder groeien, dan ben je van harte welkom bij GroeiCircle.